Ana içeriğe atla

GÜÇLÜ OLAN KADIN KARAKTERLER PART2


1)GRACEFUL FAMİLY


KONUSU:Dizi, 15 yıl önce cinayete kurban giden annesinin ölümünü araştıran Mo Seok-Hee (Lim Soo-Hyang) ve ona bu araştırmada yardım eden Avukat Heo Yoon-Do’nun (Lee Jang-Woo) etrafında dönmektedir.
imdb: 7.8
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019




2)THE BEAUTY İNSİDE
KONUSUDizi, her ayın bir haftası doğaüstü bir şekilde görünümü farklı bir kişiye dönüşen bir kadının (Seo Hyun-Jin) ve o kadına âşık olan bir adamın (Lee Min-Ki) etrafında dönmektedir.
Yayıncı: JTBC
imdb: 7.4
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018
   3) LOOKOUT


Konusu: Dizi, sevdiklerini işlenen bir suç yüzünden kaybeden ve bu suçluların cezalandırılmaması üzerine günlük hayatlarını devam ettirmekte zorlanan insanların adaleti sağlamak için kurduğu 'gözcüler' adlı bir grubun etrafında dönmektedir.

Yayıncı: MBC
imdb: 7.7
Bölüm Sayısı: 32
Yapım Yılı: 2017


    4) XX KORE



5)VIP


Konusu:Dizi, çalışan kadınların çektiği sıkıntıları, düştüklerinde tekrar ayağa kalkarak ilerlemek için çaba göstermelerini ve tüm bunlarla olgunlaşmalarını konu almaktadır. Aynı ofiste çalışan bir evli bir çiftin hayatı, beklenmedik bir olay sonrasında paramparça olur.


Yayıncı: SBS
imdb: 7.6
Bölüm Sayısı: 32
Bölüm Süresi: 35 Dakika
Yapım Yılı: 2019


6)EMERGENCY COUPLE


Konusu:

Dizi, başlarından evlenme ve boşanma geçtikten sonra aşkın asıl anlamını anlayan bir çiftin hikayesini anlatmaktadır. Ayrıca ölümle yaşam arasındaki savaşın olduğu acil servis yaşantısını izleyiciye göstermektedir.

Jin-Hee (Song Ji-Hyo) bir diyetisyen olarak tatmin edici bir hayat sümektedir. Daha sonra bir tıp fakültesi öğrencisi olan Chang-Min (Choi Jin-Hyuk) ile tanışır. Chang-Min'in ailesi doktorlarla doludur. Chang-Min'in zengin ailesi Jin-Hee ve Chang-Min evlenmesine karşı çıkmalarına rağmen, onlar evlenirler. Chang-Min tıp stajından vazgeçer ve bir ilaç satıcısı olarak çalışmaya başlar. Onların evlilik hayatı mutlu değildir. Chang-Min'in ailesi Jin-Hee'e tepeden bakmaktadır ve Chang-Min bile değişmiş gibi gözükmektir. Jin-Hee'den nefret etmeye başlar ve sonunda boşanırlar.

Yayıncı: tvN
imdb: 7.6
Bölüm Sayısı: 21
Yapım Yılı: 2013 - 2014

7)İTAEWON  CLASS


Konusu:

Dizi, adaletsiz bir dünyada yükselmeyi başaran inatçı ve cesur bir grup insanın etrafında dönmektedir. Itaewon’da 'Jagga' adlı bir restoran zincirinin sahibi, Jang Dae-Hee (Yoo Jae-Myung) ve onun oğlu (Ahn Bo-Hyun), Park Sae-Ro-Yi’nin (Park Seo-Joon) hayatını mahvetmekle kalmaz, babasının ölümüne neden olurlar. Park Sae-Ro-Yi, intikam almak için sahibi oldukları 'Jagga' restoran zincirini yok etmeye karar verir ve aynı bölgede bir restoran açar.


Yayıncı: JTBC, Netflix
imdb: 8.6
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019 – 2020






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OKUL KONULU KORE DİZİLERİ ÖNERİ

  SİZLERE EN SEVDİĞİM OKUL KONULU DİZİLERİ YAZACAĞIM MUTLAKA İZLENMESİ GEREKENLER VAR ONLARI ÖNCELİKLE İZLEYİN DERİM. PART 1 PART2 ŞEKLİNDE İLERLEYECEK  BİR DE BENİM PUANLAMAM OLUCAK ŞAHSİ FİKRİMDİR. O ZAMAN İLK DİZİMİZLE BAŞLAYALIM  1)Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo daum:  9.0 Bölüm Sayısı :  16 Yapım Yılı :  2016 - 2017 KONUSU: Dizi, 20 yaşındaki bayan bir haltercinin ( Lee Sung-Kyung ) ilk defa aşık olmasını anlatmaktadır.   2)EXTRACURRİCULAR Yayıncı:  Netflix imdb:  7.9 Bölüm Sayısı:  10 Yapım Yılı:  2019 – 2020 KONUSU: Dizi, para kazanmak için suç işlemeye başlayan ve bunun sonucunda kendilerini tehlikeli duruma sokan bir grup lise öğrencisinin etrafında dönmektedir. 3)Class of Lies Yayıncı:  OCN imdb:  8.4 Bölüm Sayısı:  16 Yapım Yılı:  2019 KONUSU: Dizi, bir suç işledikten sonra hiçbir tepki ile karşılaşmayan gençler ile bu işlenen suçların genç mağdurları etrafında dönmektedir. Suçlular tepki görmediği için mağdurlar korunamamaktadır. Bir gün, sözleşmeli bir öğretmen ( Yoon Kyu

GÜÇLÜ KADIN OLAN DİZİLER

  YENİ BİR BÖLÜMLE HERKESE  MERHABA BU BÖLÜMDE KADIN BAŞROLLERİN GÜÇLÜ  OLDUĞU DİZİLERİ YAZACAĞIM  BAZI KORE DİZİLERİ  APTAL KIZ VE YAKIŞIKLI BAŞROL ERKEK OLAN DİZİLER  ARTIK   ÇOK KLİŞE VE BAYDI ARTIK GÜÇLÜ KADINLAR GÖRMEK DAHA GÜZEL.   BAZI DİZİLERİ İZLEMEDİM AMA SEVEN ÇOK DUYDUM O YÜZDEN YAZIYORUM  SİZ İZLEDİYSENİZ GÖRÜŞLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ  İLK DİZİMİZE GEÇELİM 1)SKY CASTE( 2018 – 2019)   ŞUANA KADAR BENİM FAVORİ DİZİMDİR.  DAHA BUNUN ÜSTÜNE OLANI YOK. İLK BAŞTA İZLEMEYİ ERTELEDİĞİM BİR DİZİYDİ AMA İZLEMEYE BAŞLAYINCA NEDEN DAHA ÖNCE BAŞLAMADIM Kİ DEDİM UMARIM SİZDE HEMEN BAŞLARSINIZ. OYUNCUKLARI ,SENARYO , ÇEKİM HEPSİ MUHTEŞEM  KONUSUNA GELİRSEK  ' SKY Castle' ('Gökyüzü Kalesi') adındaki lüks bir apartmanda yaşayan dört kadın etrafında dönmektedir. Onlar, eşlerinin daha başarılı olmasını sağlamaya çalışırken, kızlarını ve oğullarını birer prenses ve prens gibi yetiştirir. imdb:  8.8 Bölüm Sayısı:  20 2)SEARCH:WWW( 2018 – 2019) DİZİNİN KONUSU VE İŞLEYİŞİ OLDUKÇA

RUNNİNG MAN BÖLÜM ÖNERİ ( GRUP) PART2

MERHABALARR Yeni bölüm geldi bu gün running man de gruplaşarak oynadıkları bölümlere bakacağız. beni en çok güldüren bölümleri koyacağım bu sefer 6 bölüm birden yazacağım en zoru bu olacak herhalde yazmak çok zaman alıyor o yüzden  biraz yeni olan bölüm ile başlamak istiyorum  son zamanlarda en iyi running man bölümü olabilir o zaman başlayalım 1) BÖLÜM 458-459 KONUK: *Apink   *Soran   *Gummy   *Code Kunst   *Nucksal TEMA : FAN BULUŞMASI İÇİN KENDİNE EŞLİK EDECEK İNSANI BUL KONUK SEÇMESİ BİLE ÇOK GÜZELDİ   2)BÖLÜM 424  KONUK:  Son  Na Eun (A-Pink), Seo Young Hee, Ahn Hyo Seop) KİMLİĞİNİ AÇIK EDEN İLK KONUK OLABİLİR KENDİSİ  EVDE KİM KALACAK ÜYELERİMİZİN CADILAR BAYRAMI KOSTÜMÜ  DANS ETMEYE ÇALIŞAN Suk-jin  3)323  KONUKLAR: Jang Do-yeon, Kim Jun-hyun, Min-ho (SHINee), Seo Ji-hye,Yang Se-chan AĞZI YÜZÜ MAHVOLDU JI  HYO NUN TABİKİDE BUNUN İNTİKAMINI ALIYOR BO BÖLÜM BOL BOL JI HYO VE kwang soo  İKİLİNİN NE KADAR KOMİK