Ana içeriğe atla

OKUL KONULU KORE DİZİLERİ ÖNERİ

 

SİZLERE EN SEVDİĞİM OKUL KONULU DİZİLERİ YAZACAĞIM MUTLAKA İZLENMESİ GEREKENLER VAR ONLARI ÖNCELİKLE İZLEYİN DERİM. PART 1 PART2 ŞEKLİNDE İLERLEYECEK  BİR DE BENİM PUANLAMAM OLUCAK ŞAHSİ FİKRİMDİR. O ZAMAN İLK DİZİMİZLE BAŞLAYALIM 


1)Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo


daum: 9.0
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2016 - 2017
KONUSU:Dizi, 20 yaşındaki bayan bir haltercinin (Lee Sung-Kyung) ilk defa aşık olmasını anlatmaktadır.


  2)EXTRACURRİCULAR

Yayıncı: Netflix
imdb: 7.9
Bölüm Sayısı: 10
Yapım Yılı: 2019 – 2020

KONUSU:Dizi, para kazanmak için suç işlemeye başlayan ve bunun sonucunda kendilerini tehlikeli duruma sokan bir grup lise öğrencisinin etrafında dönmektedir.

3)Class of Lies



Yayıncı: OCN
imdb: 8.4
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019
KONUSU:Dizi, bir suç işledikten sonra hiçbir tepki ile karşılaşmayan gençler ile bu işlenen suçların genç mağdurları etrafında dönmektedir. Suçlular tepki görmediği için mağdurlar korunamamaktadır. Bir gün, sözleşmeli bir öğretmen (Yoon Kyun-Sang) ortaya çıkar ve bu duruma göz yummaz.



4)Cheer Up!

Yayıncı: KBS2

imdb: 7.6
Bölüm Sayısı: 12
Yapım Yılı: 2015
KONUSU:Dizi, lisedeki bir amigo takımındaki öğrencilerin etrafında dönmektedir. Burada, arkadaşlığın ve aşkın yanı sıra rekabeti körükleyen sert bir eğitim vardır.

5)School 2013


Kanal: KBS 2
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 2013

bence arkadaşlık konusu olarak çok güzel bir dizi school serisinin en sevdiğim dizisidir  izlemeniz gereken bir dizi

      -KONUSU-
Sengri lisesi Kore'de sıralaması kötü bir okuldur. Ve öğrenci problemleri çok fazla olan bir okuldur. Yeni sözleşmesi olan Kore dili ve edebiyatı öğretmeni (Jang Na-Ra) bu okula gelir. Öğrencileriyle olan problemli olayları düzeltmek ve iyi bir eğitim vermek için elinden geleni yapar.

6)Queen of Ring


Yayıncı: MBC, NaverTV
imdb: 7.3
Bölüm Sayısı: 6
Yapım Yılı: 2016 - 2017
KONUSU:Dizi, çirkin bir kız olan Nan-Hee’nin (Kim Seul-Gi) aile sırrına sahip büyülü bir altın yüzüğü takmasının ardından gelişen olayları konu almaktadır. Yakışıklı ama bir o kadar da soğuk kalpli olan Se-Gun (Ahn Hyo-Seop) Nan-Hee’nin taktığı büyülü altın yüzük sayesinde onu çok güzel ve ideal tipi gibi olarak görmeye başlar.

7)Somehow 18





(Dizi, toplam da beş web diziden oluşan ve her web dizinin farklı konusunun olduğu web dizi serisinin üçüncüsüdür.)
Yayıncı: JTBC, Naver TV cast
imdb: 7.8
Bölüm Sayısı: 2 (JTBC), 10 (Naver TV cast)
Yapım Yılı: 2017
KONUSU:Dizi, ilk aşkını ölümden kurtarmak için zamanda geri giderek 18 yaşında olduğu eski okul günlerine geri dönen bir adamın etrafında dönmektedir.

 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GÜÇLÜ KADIN OLAN DİZİLER

  YENİ BİR BÖLÜMLE HERKESE  MERHABA BU BÖLÜMDE KADIN BAŞROLLERİN GÜÇLÜ  OLDUĞU DİZİLERİ YAZACAĞIM  BAZI KORE DİZİLERİ  APTAL KIZ VE YAKIŞIKLI BAŞROL ERKEK OLAN DİZİLER  ARTIK   ÇOK KLİŞE VE BAYDI ARTIK GÜÇLÜ KADINLAR GÖRMEK DAHA GÜZEL.   BAZI DİZİLERİ İZLEMEDİM AMA SEVEN ÇOK DUYDUM O YÜZDEN YAZIYORUM  SİZ İZLEDİYSENİZ GÖRÜŞLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ  İLK DİZİMİZE GEÇELİM 1)SKY CASTE( 2018 – 2019)   ŞUANA KADAR BENİM FAVORİ DİZİMDİR.  DAHA BUNUN ÜSTÜNE OLANI YOK. İLK BAŞTA İZLEMEYİ ERTELEDİĞİM BİR DİZİYDİ AMA İZLEMEYE BAŞLAYINCA NEDEN DAHA ÖNCE BAŞLAMADIM Kİ DEDİM UMARIM SİZDE HEMEN BAŞLARSINIZ. OYUNCUKLARI ,SENARYO , ÇEKİM HEPSİ MUHTEŞEM  KONUSUNA GELİRSEK  ' SKY Castle' ('Gökyüzü Kalesi') adındaki lüks bir apartmanda yaşayan dört kadın etrafında dönmektedir. Onlar, eşlerinin daha başarılı olmasını sağlamaya çalışırken, kızlarını ve oğullarını birer prenses ve prens gibi yetiştirir. imdb:  8.8 Bölüm Sayısı:  20 2)SEARCH:WWW( 2018 – 2019) DİZİNİN KONUSU VE İŞLEYİŞİ OLDUKÇA

RUNNİNG MAN BÖLÜM ÖNERİ ( GRUP) PART2

MERHABALARR Yeni bölüm geldi bu gün running man de gruplaşarak oynadıkları bölümlere bakacağız. beni en çok güldüren bölümleri koyacağım bu sefer 6 bölüm birden yazacağım en zoru bu olacak herhalde yazmak çok zaman alıyor o yüzden  biraz yeni olan bölüm ile başlamak istiyorum  son zamanlarda en iyi running man bölümü olabilir o zaman başlayalım 1) BÖLÜM 458-459 KONUK: *Apink   *Soran   *Gummy   *Code Kunst   *Nucksal TEMA : FAN BULUŞMASI İÇİN KENDİNE EŞLİK EDECEK İNSANI BUL KONUK SEÇMESİ BİLE ÇOK GÜZELDİ   2)BÖLÜM 424  KONUK:  Son  Na Eun (A-Pink), Seo Young Hee, Ahn Hyo Seop) KİMLİĞİNİ AÇIK EDEN İLK KONUK OLABİLİR KENDİSİ  EVDE KİM KALACAK ÜYELERİMİZİN CADILAR BAYRAMI KOSTÜMÜ  DANS ETMEYE ÇALIŞAN Suk-jin  3)323  KONUKLAR: Jang Do-yeon, Kim Jun-hyun, Min-ho (SHINee), Seo Ji-hye,Yang Se-chan AĞZI YÜZÜ MAHVOLDU JI  HYO NUN TABİKİDE BUNUN İNTİKAMINI ALIYOR BO BÖLÜM BOL BOL JI HYO VE kwang soo  İKİLİNİN NE KADAR KOMİK